10:00, 23 Mars 2020

Ditë më parë, maskat dhe dorëzat nuk patën përdorim enorm – aq më pak në një medium siç është Klan Kosova.

Zhvillimet e fundit me pandeminë Covid-19 kanë shkaktuar telashe në secilën redaksi të mediumit, por secila prej tyre po ia del siç është më së miri.

Gazetari Kushtrim Bekolli sjell punën e stafit të Klan Kosovës gjatë këtyre ditëve të pandemisë Covid-19.

Por, sikurse Klan Kosova po punojnë edhe mediat tjera.

Konkurs Pune

Lexo më shumë