Sevdai Radogoshi: Ende i kam 40 kostumet e karaktereve që kam luajtur (VIDEO)

Sevdai Radogoshi: Ende i kam 40 kostumet e karaktereve që kam luajtur (VIDEO)

NULL NULL
2 months më parë

Ka 30 vjet që bashkë me shokë në kohë të lirë shijon gatimin në natyrë, prandaj aktori i mirënjohur Sevdai Radogoshi apo siç njihet nga populli Qumili gatuan me shumë kënaqësi dhe shumë shije.

Studios së Orës së Pasdites në Klan Kosova i dha aromë të këndshme “Yalanci Tava” e gatuar nga Qumili, i cili riktheu karakteret e tij të famshme gjatë bisedës.

“Humorist lind dhe nuk bëhesh. I pari ishte Luan Daka që më ftoi në një emision televiziv ku nga ajo kohë filluan të lindin edhe karakteret si Qumili, Gipa, Zoja Zuba dhe shumë të tjera, madje ende kam rreth 40 kostume të karaktereve që kam luajtur”.