23:00, 12 Korrik 2018

Megan Barton-Hanson nuk është as teniste, por me fotografitë e saj me reket në dorë e ka marrë më shumë vëmendje se vetë Wimbledon, turneu më prestigjioz në këtë sport.

Ylli i shout britanik, Love Island, ka pozuar së fundi me mjaft vetëbesim, ndonëse nuk po admirohet nga publiku shkaku i disa deklarimeve dhe sjelljeve të saj në atë shou.

Sidoqoftë, në jetën private ajo njihet si mjaft zemërgjerë, duke e ndihmuar familjen e saj financiarisht.