Sërish dëshpërim: Kosova në testin PISA 2018 lë pas vetëm Republikën Domenikane dhe Filipinet

Kosova është vetëm mbi Republikën Dominikane dhe Filipinet në PISA 2018. Rezultatet që janë duke u publikuar e nxjerrin Kosovën me një rezultat të ngjashëm me atë të vitit të kaluar dhe në disa fusha ka edhe regres, njofton Klan Kosova. Kosova ka 353 pikë në performancën e leximit, 366 në matematikë dhe 365 në … Continue reading Sërish dëshpërim: Kosova në testin PISA 2018 lë pas vetëm Republikën Domenikane dhe Filipinet