Seriali turk “Hekimoglu” nga sonte nis të transmetohet në Klan Kosova

Seriali turk “Hekimoglu” nga sonte nis të transmetohet në Klan Kosova

NULL NULL
1 muaj më parë

“Hekimoglu”, seriali me regji të David Shore, nga sonte do të transmetohet në Klan Kosova.

Ky serial i zhanreve komedi, dramë dhe mister e trajton temën e Ates Hekimoglu, një mjek i suksesshëm në të 40-at e tij.

Ai punon si Specialist i Sëmundjeve Infektive dhe Nefrologjisë në spitalin ku është përgjegjës shoku i tij Ipek. Karakteristika më e njohur e Ates Hekimoglu është se ai kryen kërkime duke u përqëndruar në sëmundje pa krijuar marrëdhënie me një me pacientët.

Çdo rast i ri kompleks është provokues dhe emocionues, si një enigmë që pret nga ai të zgjidhet.

Teksa Ates Hekimoglu e rrit reputacionin e tij dita ditës me diagnozat dhe trajtimet e tij, paaftësia e tij për të vazhduar me paraqitjen e spitalit shpesh e lë administratorin e spitalit Ipek në një situatë të vështirë.

Ipek është një nga dy personat që e kupton dhe mund të tolerojë karakterin e ashpër të Hekimoglu.

Tjetri është Orhan, Specialisti i Onkologjisë dhe miku i Hekimoglut nga shkolla e mesme dhe universiteti. Hekimoglu shqyrton sëmundjet si detektiv dhe kryen këto studime së bashku me një ekip prej tre mjekësh specialistë. Këta tre mjekë specialistë të zgjedhur nga Ates Hekimoglu bëjnë përpjekje për ta kënaqur atë.

Në rolet kryesore luajnë Timuçin Esen, Okan Yalabik dhe Ebru Özkan.