12:30, 5 Qershor 2019

Ylli i tenisit Serena Williams shfaqet si sportistja e vetme grua që në mesin e milionerëve.

Duke shpjeguar se si Serena u fut në listën e të pasurëve, revista Forbes thotë se “ajo ka investuar në 34 biznese start-up gjatë pesë vjetëve të fundit përmes Serena Ventures në një portofol i vlefshëm të paktën 10 milion dollarë”.

Ajo filloi një linjë të vetme të financuar, direkt nga konsumatorët, S nga Serena, në 2018.

Tenistja gjithashtu zotëron aksione në Miami Dolphins dhe UFC.

Ajo ka dhjetëra partnerë në koorporata dhe 89 milionë dollarë fitime në karrierë, që janë dy herë më shumë se çdo atlete tjetër grua.

Konkurs Pune

Lexo më shumë