Serbët e synojnë telefoninë e tretë - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Serbët e synojnë telefoninë e tretë

NULL NULL
06/05/2015
Operatori mobil serb ” Telenor D.O.O” ka aplikuar për telefoninë e tretë mobile në Kosovë.

Operatori mobil serb ” Telenor D.O.O” , ka aplikuar për telefoninë e tretë mobile në Autoritetin Rregullativ të Komunikimeve Elektronike Postare (ARKEP) të Kosovës.

KosovaPress raporton se ka siguruar aplikacionin e këtij  operatori serb të dorëzuar më  30 prill të këtij viti.

“Siç është shpjeguar në formën e aplikacionit, Telenor shpreh interesim për 2 x 25 MHz band. Për shkak të mungesës për momentin të prezencës së tregut, Telenor po e kërkon këtë sub-band frekuencë të gjerë në mënyrë që të sigurojë kualitet të zërit dhe shërbime të të dhënave në territorin e Kosovës dhe fillojë operimet e saj në Kosovë”, thuhet në aplikacionin zyrtarë të Teleno-it ,serb.