20:52, 21 Gusht 2019

Disa student të huaj kanë ardhur në Prishtinë të mësojnë më shumë gjuhën shqipe, ndonëse e flasin rrjedhshëm.

Megjithatë, ata po dëshirojnë ta perfeksionojnë në kurset që po mbahen në kuadër të seminarit ndërkombëtarë të gjuhës dhe letërsisë shqipe.

Studentët nga vendet e ndryshme të botës kursin për mësimin e gjuhës shqipe që po mbahet në fakultetin filologjikë do ta ndjekin deri me 30 gusht, kur edhe përfundon seminari.

Kronikë e zgjeruar nga gazetari Rilind Matoshi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë