11:30, 14 Mars 2019

Grimerja e njohur, Sellma Kasmunoviç, ka komentuar në fotografinë e vajzës së Zhelko Razhnatoviq (Arkanit) dhe Svetlana Raznatovic (CECA), në Instagram.

Sellma në atë fotografi komentoi “Lepotica”  që në gjuhën shqipe është “Bukuroshe”. Komenti i Sellmës ka marr replikë nga vajza në fjalë ku i ka thënë “Hvalaaa draga”, në gjuhën shqipe është “Faleminderit e dashur”.

Pas këtyre komenteve menjëherë reaguan shqiptarët të cilët Sellmën e quajtën tradhtare.

 

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë