17:30, 14 Mars 2018

Ka pasur shumë zhurmë rreth Instagramit të Selena Gomez, pasi ajo ka hequr shumë njerëz nga ky rrjet social, por të shohim se kë po e ndjek ajo.

Këngëtarja dhe aktorja ndjek 36 llogari në përgjithësi, dhe vetëm 12 prej tyre janë njerëz që njeh. Llogaritë tjera janë marka të ndryshme ose llogari të fansave.

Selena ende mban titullin e personit më të ndjekur në Instagram me 135 milionë ndjekës.

Konkurs Pune

Lexo më shumë