10:50, 17 Shkurt 2020

Sekretari i Përgjithshëm i Presidentit të Serbisë, Nikolla Selakoviq thotë se takimet e mbajtura nga Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq në Munih dhe Bruksel janë shumë të rëndësishme dhe se Serbia përfaqësohet në mënyrën më të mirë.

Sipas tij, presidenti serb në Munih ka pasur rreth 30 takime në konferencën e sigurisë, se është e rëndësishme të diskutohet, të theksohen qëndrimet dhe argumentet e Serbisë, dhe se Serbia ka “luftëtarin më të mirë” i cili po lufton për interesat e vendit, raporton Tanjug, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë