10:45, 10 Gusht 2018

Çështja e Kosovës është problemi më i rëndësishëm dhe kompleks që nuk pret më, ndërsa presidenti serb Aleksandar Vuçiq është për një  zgjidhje që do të shmangte luftën në të ardhmen .

Kështu ka deklaruar, sekretari i i përgjithshëm i presidentit serb, Nikola Selakoviq.

“Kanë kaluar periudhat kur koha ka punuar për Serbinë”, paralajmëroi ai.