Scholz: Premtimi për anëtarësim që 20 vjet, BE-ja të zgjerohet bashkë me Ballkanin Perëndimor

Kancelari i Gjermanisë, Olaf Scholz, ka deklaruar se Bashkimi Evropian duhet të fitojë cilësinë gjeopolitike, të zgjerohet dhe të reformohet. Me rastin e 9 majit – Ditës së Evropës, Scholz mori pjesë në seancën e Asamblesë së Përgjithshme të Parlamentit Evropian dhe foli lidhur me të ardhmen e BE-së. Duke folur për luftën në Ukrainë … Continue reading Scholz: Premtimi për anëtarësim që 20 vjet, BE-ja të zgjerohet bashkë me Ballkanin Perëndimor