13:14, 23 Nëntor 2018

Një artikull në GSM Arena thotë që Samsung Galaxy S10 do ta kenë pjesën prapa me qeramikë.

Që nga 2015 kur është lansaur Samsung S6,, telefontët kryesorë Samsung i ka pasur me shpinë xhami.

Sidoqoftë, Galasy S10-shi baze do të jetë me xham, ama disa prej modeleve të tjera do të jenë me qeramikë.

Supozohet se qeramika është zgjedhur si material shumë më i fortë, dhe rezistent ndaj gërvishtjeve, si dhe ka një shkëlqim më të madh.

Për dallim prej metalit, S10 nuk i bllokon sinjalet, andaj nuk ka nevojë për ta sakrifiku mbushjen me wireless.

Ende nuk dihet data kur do të dalë në shitje ky telefon.

Konkurs Pune

Lexo më shumë