15:48, 4 Korrik 2019

Samsung është duke u hedhur në gjyq nga mbikëqyrësi i konsumit të Australisë për dyshimin se ka bërë pretendime mashtruese  për telefonat e tij në lidhje me vetitë rezistente ndaj ujit.

Konkurrenca Australiane dhe Komisioni i Konsumatorëve (ACCC) pohojnë se reklamat e Samsung kanë bërë pretendime “të rreme” për përdorimin e telefonave të saj duke bër not apo sërf.

ACCC tha se kishte shqyrtuar më shumë se 300 reklama të Samsung-ut para se të ndermerrte veprimet ligjore.

Samsung tha për Reuters se do të mbrojë rastin dhe qëndroi pranë reklamave të saj.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë