Sahiti merr post me shumë obligime (VIDEO)

Sahiti merr post me shumë obligime (VIDEO)

NULL NULL
4 javë më parë

Rektori i ri i Universitetit të Prishtinës, Naser Sahiti, po kërkon nga paraardhësi, Marjan Dema dhe senati aktual, që t’i përfundojnë lëndët e panumëruara, për të cilat thotë se janë të shumta.

Kjo do t’ia vështirësonte fillimin e mbarë të punës në krye të UP-së.

Kronikë e gazetares Dafina Jegeni.