Sa para ka Drake?

Sa para ka Drake?

NULL NULL
1 day më parë

Drake ka bërë shumë para.

34 vjeçari gjatë dekadës së fundit ka lansuar hite të mëdha me të cilat ka bërë turne në botë dhe llogaria e tij bankare sigurisht që pasqyron gjithë suksesin e tij deri tani.

Në fakt, Dark Lane Demo Tapes i bëri atij miliona dollarë, dhe albumi i tij i ri, Certified Lover Boy, do të arrijë edhe më shumë.

Sipas Celebrity Net Worth, Drake arrin deri në 70 milionë dollarë në vit, me një vlerë neto prej 200 milionë dollarësh.

Në qershor të vitit 2020, Forbes vendosi Drake në numrin 49 në fitimet e Celebrity 100 2020, duke vlerësuar se ai grumbulloi 49 milionë dollarë, transmeton Klankosova.tv.