Sa kushton kremtimi i Shën Valentinit? (VIDEO)

Sa kushton kremtimi i Shën Valentinit? (VIDEO)

8 muaj më parë

Çdo 14 shkurt lulishteve u shtohet puna, për këtë festë më romantik e më pak cikërrimtar po tregohen meshkujt.

Një buçet me lule fillon me çmimin prej 10 euro. Por vajzat si duket dhurojnë më shumë ëmbëlsira. Çokollatat janë dhurata tjetër që përdoret për këtë festë , e që çmimet variojnë nga 5 euro .

Për Shën Valentin një çift kosovar shpenzon së paku 100 euro. Këto para nuk do ti harxhojnë 112 mijë beqar në Kosovë. Prej tyre 74 mijë meshkuj dhe 38 mijë femra.

Kronikë e gazetares Rejhane Selimi.