Sa është pasuria e Drake?

Sa është pasuria e Drake?

NULL NULL
19 hours më parë

Drake ka një karrierë të gjatë muzikore.

Ai ka hite të mëdha të cilat kanë kanë qëndruar në vendin e parë në top lista të ndryshme, bëri turne nëpër botë dhe llogaria e tij bankare pasqyron gjithë suksesin e tij deri më tani.

Në fakt, artisti po bën miliona dollarë.

Që nga qershori i vitit 2020, Forbes vlerëson se pasuria e Drake është 49 milionë dollarë, transmeton Klan Kosova.