S6 dhe S6 Edge me Lollipop 5.1.1 - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

S6 dhe S6 Edge me Lollipop 5.1.1

NULL NULL
16/06/2015
Dy telefonët kryesor të Samsung kanë filluar të përditësohen me versionin e ri të Lollipop, 5.1.1.

Përderisa rreth 13% e pajisjeve me Sistemin Operativ Android po operojnë me versionet Lollipop, dy telefonët e rinj Galaxy S6 dhe S6 Edge po përditësohen me Android 5.1.1.

Pajisjet e para që po marrin këtë përditësin janë ato të shitura nga T-Mobile në SHBA.

Ky version i Lollipop sjell një varg përmirësimesh, si të ndërfaqes, kamerës performancës dhe të tjera të ngjashme.