S//SPRINT promovon Kosovën në tregun ndërkombëtar - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

S//SPRINT promovon Kosovën në tregun ndërkombëtar

NULL NULL
15.03.2023 12:37
Sprint

Kompania vendore e tekstilit S//SPRINT ka thyer kufijtë e interesimit dhe shitjes në tregun ndërkombëtar.

Së fundmi marka vendore është pozicionuar në tregun e Zvicrrës, Gjermanisë dhe Austrisë, duke u krahasuar me market më të mëdha sportive për nga cilësia e produkteve.

S//SPRINT njihet për mbështetjen e kauzava sociale, me theks të vecantë promovimin e barazisë gjinore dhe diversitetit në fushën e sportit dhe industrisë së modës.

S//SPRINT promovon Kosovën në tregun ndërkombëtar
S//SPRINT promovon Kosovën në tregun ndërkombëtar

Njëherësh, vlen të potencohet bashkëpunimet e shumëta që kjo markë po bën me klubet e sportive nga Kosova, e shumë shpejtë pritet që të përfaqësojë edhe një nga ekipet më të mëdha vendore në nivel ndërkombëtar.

Artikull i Sponsorizuar