Ryzhdi Baloku, autor i 4 librave me përmbajtje historike (VIDEO) - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Ryzhdi Baloku, autor i 4 librave me përmbajtje historike (VIDEO)

NULL NULL
18.04.2023 14:26
Ryzhdi Baloku

Ryzhdi Baloku me profesion është ekonomist dhe krejt jetën ia ka kushtuar çështjes kombëtare.

Në dy dekadat e fundit ai edhe ka shkruar kryesisht rreth historisë kombëtare shqiptare.

Ai ka shkruar 4 libra të dokumentuar përmes dokumentacioneve të ndryshme.

Libri i tij i parë titullohet “Organizata për Bashkimin e Trojeve Shqiptare”. Veprat e tij karakterizohen me tematiken e historisë.

Libri i fundit që ka shkruar Ryzhdi Baloku është një roman, ndryshe nga veprat tjera të shkruara nga ai.