Rubikon: Berat Buzhala

Rubikon: Berat Buzhala

NULL NULL
2 months më parë

Në Rubikon ndiqeni intervistën e parë të Berat Buzhalës pas daljes nga Gazeta Express dhe T7.

Ekskluzivisht, sonte mësoni gjithçka rreth ndërrimit të pronësisë së medias, të kaluarën dhe planifikimin e së ardhmes së tij.

Natyrisht se do të flasim edhe për aktualitetin politik dhe figurat kryesore politike të vendit.

Prej 20:45, në Klan Kosova.