23:50, 9 Korrik 2019

Nga qytetet e bukura dhe fshatrat e largëta deri tek ndërtesat e pazakonta dhe shtëpitë e peshkatarëve, Europa është një thesar i vendeve me plot ngjyra.

Mund t’i zbuloni edhe ju duke udhëtuar, transmeton Klan Kosova.

Colmar, Francë

Colmar

Happy Rizzi Haus in Braunschweig, Gjermani

Happy Rizzi Haus

La Muralla Roja, Spanjë

Burano, Itali

Burano

Stortorget in Stockholm, Suedi
Gamla Stan

Nyhavn, Kopenhagë
Nyhavn

Main Square of Poznań, Poloni
Poznań

Vernazza, Italy
Vernazza

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë