Rruga Tetovë – Jazhincë tërësisht e pastruar - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Rruga Tetovë – Jazhincë tërësisht e pastruar

NULL NULL
12/08/2015

Rruga Tetovë – Jazhincë tek fshati Poroj është pastruar dhe komunikacioni është normalizuar tërësisht për të gjitha llojet e automjeteve, raporton Zhurnal.

Megjithatë, punimet ndërtimore në këtë drejtim vazhdojnë dhe rekomandohet vozitje e kujdesshme, të respektohet kufizimi i shpejtësisë ndaj kushteve në rrugë dhe sinjalizimi rrugor thonë në Auto Moto Lidhjen e Maqedonisë.

Intensiteti i komunikacioniut në rrugët jashtë mjediseve urbane është rritur. Në vendkalimet kufitare nuk ka kolona të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti, transmeton Zhurnal.