Rrëfimi për binjakët 7 vjeçar të pasionuar pas motosporteve (VIDEO)

Rrëfimi për binjakët 7 vjeçar të pasionuar pas motosporteve (VIDEO)

NULL NULL
2 weeks më parë
Mëngjesi i ditës së sotme në Klan Kosova nisi me një rrëfim për dy binjakë të cilët janë vetëm 7 vjeçar.
Noriku dhe Neroni kanë një pasion të veçantë, motoçikleta dhe sportet ekstreme.
Për më shumë detaje ndiqeni storien e gazetarit Kron Sadiku.