Ripërdorni shishet e plastikës dhe ruajini ambientin (FOTO)

Ripërdorni shishet e plastikës dhe ruajini ambientin (FOTO)

10 muaj më parë

Shishet plastike mund të grumbullohen në shumë vende të mbeturinave, kështu që ne duhet të sigurohemi të gjejmë mënyra për t’i ripërdorur ato (veçanërisht kur kjo gjithashtu mund t’i bëjë gjërat më të përshtatshme edhe për ne).

Plastika mund të ripërdoret dhe të bëhet në një larmi gjërash. Ka edhe shtëpi dhe shkolla të tëra të bëra nga shishet. Kufiri juaj i vetëm është imagjinata juaj, njofton Klan Kosova.

Shikoni këta shembuj se si mund të përdoren shishet e plastikës.