11:17, 1 Shkurt 2019

Ora 7  sjell një storje rreth servisimit të armëve.

Kur e ka filluar Avni Vllahiu këtë profesion, çfarë armë ai riparon dhe servisohen në punëtorinë e tij, do t’i kuptojmë përmes stories së përgatitur nga Kushtrim Bekolli.

Konkurs Pune

Lexo më shumë