16:15, 14 Qershor 2018

Pilulat e mjaft përfolura Vigrat për femra të quajtura Addyi – tashmë janë kthyer në përdorim dhe po blihen kaq lehtësisht përmes tregut online.

E aprovuar për përdorim tre vjet më parë nga Administrata e Ushqimit dhe e Medikamenteve, pilula e vogël ngjyrë rozë ishte premtuese të përmirësonte epshin e grave – por nuk funksionoi ashtu siç pritej derisa në markete po përcillej me mjaft problem, njofton Klan Kosova.

Por tani me një telefonatë të vetme në një udhëtim për në dyqan për vetëm 25 dollarë shpenzim në muaj mund femrat të cilat jetojnë në SHBA, mund ta kenë këtë përsëri.

Rilindja e Addyi nuk po takohet me eksitim të pastër, pasi disa kritikojnë qasje ‘të shpejtë’ ndaj mosfunksionimit seksual të grave.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë