19:00, 10 Tetor 2018

Rihanna i është bashkuar një numri të madh të yjeve që u kanë bere thirrje fansave të tyre të regjistrohen për të votuar në SHBA.

Kjo vjen pasi Taylor Swift iu bashkua Chance the Rapper dhe John Legend në kampanjën e tyre.

Periudha e regjistrimit për të votuar pritet të përfundojë së shpejti në një numër të shteteve amerikane, përderisa zgjedhjet afatmesme të nëntorit po afrohen.

Rihanna ka postuar një shkrim për 65 milionë ndjekësit e saj në lidhje me këtë regjistrim.

“Mirëmëngjesi Amerikë. Kush është zgjuar nga gjumi këtë mëngjes? Dhe kush është i zgjuar?” ka shkruar këngëtarja.

View this post on Instagram

GOOD MORNING AMERICA ☀️ Who is awake this morning? And who’s woke? Cause today is an extremely crucial day to the future of America!!! Today is the last day in 14 states to REGISTER TO VOTE… I’m talking to you ARIZONA, ARKANSAS, FLORIDA, GEORGIA, INDIANA, KENTUCKY, LOUISIANA, MICHIGAN, MISSISSIPPI, NEW MEXICO, OHIO, PENNSYLVANIA, TENNESSEE, TEXAS. You have 1 job today and that is to properly register to vote. I don’t care what responsibilities you have today, there’s no greater responsibility than being in control of your future and the future starts NOW!! We don’t have time, no procrastinating, don’t let the discouragement take you off coarse, that’s not how my people or my generation will go down…this is the loudest way to make your voice heard! REGISTER TODAY! Let’s go!!! 💪🏿💪🏿💪🏿 Go to Vote.org to register and to double and triple check that you are properly registered!

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on