20:28, 11 Korrik 2019

Akuza në distancë kanë shkëmbyer sot kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti dhe Ministrja e Integrimeve Evropiane Dhurata Hoxha.

Krejt kjo pasi që disa milionë euro të destinuara për ndërtimin e Sallës Koncertale shkuan diku tjetër.

Kronikë e zgjeruar nga Arbëresha Fazliu.

Konkurs Pune

Lexo më shumë