17:00, 18 Gusht 2019

Richard Gere dhe gruaja e tij, Alejandra Silva, po qëdrojnë të afërt në pushime!

Çifti simpatik u panë me krahë të mbërthyer teksa po e kalonin ditën në park gjatë pasdites së të shtunës në Toskana të Italisë.

Të veshur me rroba komode, çifti ka qenë “nën radar” pasi e mirëpritën në këtë botë djalin e tyre në muajin shkurt.

Konkurs Pune

Lexo më shumë