12:35, 27 Maj 2020

Rrëfimi i Riad Mehmetit është sa rrënqethës aq edhe motivues.

Bëhet fjalë për djaloshin me nevoja të veçanta i cili me pozitivitetin, inteligjencën dhe punën e tij po mahnitë shumë njerëz, njofton Klan Kosova

Ne anën tjetër është rrëfimi i prindërve të tij që pavarësisht vështirësive asnjëherë nuk u dorëzuan duke e mbështetur Riadin.

Kronikë e gazetarit Ardian Gaxherri

Konkurs Pune

Lexo më shumë