8:56, 13 Qershor 2019

Kryeministri shqiptar, Edi Rama ka se sot në Kuvendin e Shqipërisë do të flasë rreth vendimit të presidentit për shtyrjen e zgjedhjeve, ndërkohë që do zhvillohet dhe mocioni me debat për këtë të fundit.

“Sot në 12.00 në Kuvendin e Shqipërisë, fjala ime në debatin e Rezolutës MBI AKTIN E PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS PËR SHFUQIZIMIN E DEKRETIT Nr. 10928, DATË 05.11.2018 “PËR CAKTIMIN E DATËS SË ZGJEDHJEVE PËR ORGANET E QEVERISJES VENDORE”. Live në ERTV natyrisht”, ka shkruar ai në një postim në Tëitter, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë