20:33, 19 Qershor 2019

Deputetët e pozitës dhe opozitës miratuan para një muaji rezolutën për gjenocidin serb të kryer gjatë luftës në Kosovë.

Mirëpo, që atëherë nuk ka pasur ndonjë lëvizje në këtë drejtim

Kronikë e zgjeruar nga gazetari Enis Reçica.

Konkurs Pune

Lexo më shumë