Reshjet e fundit dhe ndikimi i tyre (VIDEO)

Reshjet e fundit dhe ndikimi i tyre (VIDEO)

NULL NULL
10 muaj më parë

Gazetari Kron Sadiku, sjell storien mbi ndikimin që patën reshjet e fundit në rezervat ujore.

Si do të ndikojnë ato në pemëtari dhe prodhime të tjera bujqësore ?

Gjithashtu do të informoheni mbi reshjet që do të ndodhin gjatë këtyre muajve.

Ora 7 – Reshjet e fundit dhe ndikimi i tyre – Klan Kosova

Ora 7 – Reshjet e fundit dhe ndikimi i tyre – Klan Kosova Në materialin e përgatitur nga gazetari Kron Sadiku, do të mësoni mbi ndikimin që patën reshjet e fundit në rezervat ujore, në pemëtari e gjithashtu do të informoheni mbi reshjet që do të ndodhin gjatë këtyre muajve.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Lundi 6 avril 2020