17:38, 1 Maj 2019

Një person që ka luajtur një lojë të vetme të vazhdueshme të Minecraft për pesë vjetët e fundit ka humbur më në fund.

Phil Watson, 31 vjeç, nga Newcastle, kishte luajtur në mënyrën më të vështirë, që do të thotë se karakteri i tij nuk mund të kthehet në jetë.

Pas ecjes 6,316 km, udhëtimit 7,798 km dhe kërcimeve deri 732,389 herë, ai ishte “pak i mbushur me veten” dhe ishte befasuar nga një foshnjë mumje dhe ishte ngrënë nga një merimangë.

Ai thotë se loja pesëvjeçare është një rekord.

“Nuk ishte për të qenë më i miri. Vetëm më pëlqente ta luaja dhe arrita të mbijetoj”.

“Fillova duke thënë se unë isha mbijetuesi më i gjatë i këtij niveli në botë, sepse nuk mund të gjeja asnjeri tjetër. Nuk mundëm të gjejmë ndonjë që kishte zgjatur më shumë se dy muaj” ka thënë ai.

Watson luan në Minecraft shumicën e ditëve, mesatarisht rreth 20 orë në javë.

Për ata që njihen me Minecraft, karakteri i Watson u sulmua nga një fëmijë mumje që mbante forca të blinduara të magjepsura.

Konkurs Pune

Lexo më shumë