10:12, 3 Korrik 2020

Reka e Allagës, fshat ky që ndodhet pak kilometra larg Pejës, është një opsion i mirë për ta kaluar fundjavën.

Detajet i mësoni në kronikën e realizuar nga gazetari Ardian Gaxherri dhe kameramani Ilir Hasani.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë