Refuzohet ankesa e Bekim Jasharit kundër PDK-së

Refuzohet ankesa e Bekim Jasharit kundër PDK-së

NULL NULL
2 months më parë

PZAP ka cilësuar si të pabazuar ankesën e Bekim Jasharit, paraqitur kundër Partisë Demokratike të Kosovës, me pretendimet për parregullsi gjatës votimeve  për zgjedhjet lokale të 17 tetorit, njofton Klankosova.tv.

Ankesa kishte të bënte me fotografim të votës nga dy persona në Runik të Skenderajt, të cilat Jashari i ka parashtruar në PZAP me pretekstin se kjo është dëshmi e blerjes së votave, por që paneli e ka refuzuar me arsyetimin se ankuesi nuk ka ofruar dëshmi të qarta dhe bindëse.