11:21, 9 Nëntor 2018

Dy ish presidentët e Shqiperisë , Rexhep Mejdani, Alfred Moisiu dhe ish presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu janë duke vizituar fshatin Krushë e Madhe.

Ata së bashku do të vizitojnë Kompleksi Memorial, “Shtëpia Muze e Ukshin Hotit” dhe Kooperativën Bujqësore ,“KRUSHA”, njofton Klan Kosova.

Kjo vizitë do të zgjasë dy orë në Krushë ndërsa dje ata u takuan në Prishtinë në një kafene.