10:40, 12 Janar 2019

Javë të tëra me përgatitje serioze, nervëzime të mëdha dhe të vogla, harxhime parash, shumë gëzim – kjo është receta për një martesë tipike.

Për ta bërë edhe më të mirë, ju duhet edhe pak humor dhe pak “çmenduri”… ashtu si personazhet e këtij artikulli.

Bright Side ka gjetur fotografi dasmash ku diçka nuk shkon si duhet!

 

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë