Si u pasqyrua në mediat e huaja dakordimi i arritur në Ohër mes Kosovës dhe Serbisë? - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Si u pasqyrua në mediat e huaja dakordimi i arritur në Ohër mes Kosovës dhe Serbisë?

NULL NULL
19.03.2023 15:04

Kosova dhe Serbia mbrëmë arritën marrëveshje të bazuar në planin evropian, me një aneks të shtuar.

Takimi trelateral që zgjati rreth 12 orë, pati interesim si rrallë herë.

Dhjetërta gazetarë e kameramanë ishin të pranishëm në Ohër, për të parë nëse do të ketë një marrëveshje.

Vonë në mbrëmje, u konfirmua marrëveshja, edhe pse jo e nënshkruar, çka bëri që edhe mediat ndërkombëtare t’i kushtojnë hapësirë kësaj ngjarje.

Media të ndryshme si Associated Press, Reuters, SkyNeës, AlJazeera e shumë të tjera, raportuan mbi zhvillimet në Ohër.

Më poshtë mund të shihni disa nga raportimet.