Raportim ndryshe i motit në Klan Kosova (VIDEO)

Raportim ndryshe i motit në Klan Kosova (VIDEO)

NULL NULL
8 months më parë

Parashikimi i motit në Klan Kosova sot u bë në një mënyrë më ndryshe se zakonisht.

Në vend të studios, raportimi për temperaturat u bë në ambient të hapur dhe në mes të rreshjeve të shiut, duke i dhënë shikuesve një pamje më të qartë të asaj se çfarë moti po mban aktualisht.