Raporti për vizat, gati për Bruksel - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Raporti për vizat, gati për Bruksel

NULL NULL
02/06/2015
Ministri i Integrimit Evropian, Bekim Çollaku, ka thënë se këtë javë do të dorëzohet në Bruksel raporti, i cili tregon për përmbushjen e rekomandimeve të Komisionit Evropian lidhur me procesin e liberalizimit të vizave.

Ministri i Integrimit Evropian, Bekim Çollaku, ka thënë se këtë javë do të dorëzohet raporti në Bruksel , i cili tregon për përmbushjen e rekomandimeve të Komisionit Evropian lidhur me procesin e liberalizimit të vizave.

Sipas tij, institucionet vendore kanë bërë maksimumin që raporti ta reflektojë përmbushjen e plotë të këtyre rekomandimeve.

Çollaku për “Epokën e re” ka deklaruar se këtë javë ky raport do t’i dërgohet Komisionit Evropian.

Sipas tij, të gjitha institucionet kanë bërë maksimumin që raporti të jetë sa më përmbajtjesor dhe ta reflektojë përmbushjen e plotë të rekomandimeve të Komisionit Evropian.