20:28, 12 Shkurt 2019

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, shkoi të raportoi për ndërmarrjet publike, para komisionit për këtë dikaster.

Por gjithë mbledhja iu kushtua Telekomit dhe problemeve të tij, njofton Klan Kosova.

Kronikë e gazetarit Enis Reçica.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë