20:40, 10 Dhjetor 2019

Në të njëjtën ditë u regjistruan deputetët e AAK-së dhe PDK-së.

Në mesin e tyre ishte edhe kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, i cili më herët ka thënë se vendin e tij e kishte liruar, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Vullnet Krasniqi 

Konkurs Pune

Lexo më shumë