Ramush Haradinaj përkujton Arbën Xhaferin: Personaliteti i tij i ngjan një rilindasi

Ramush Haradinaj përkujton Arbën Xhaferin: Personaliteti i tij i ngjan një rilindasi

1 muaj më parë

Haradinaj ka thënë se sot kujtojmë veprimtarin e dalluar të çështjes shqiptare në Maqedoninë e Veriut, politikanin e udhëheqësin, Arben Xhaferi.

Hardinaj ka shkruar se në këtë përvjetor të vdekjes së tij, ndihemi sa krenarë aq edhe të pikëlluar, që ai nuk është me ne.

“Xhaferi dhe vizioni i tij, mbesin të paharruar, e personaliteti i tij i ngjan një rilindasi. Si i tillë jetoi, punoi dhe u nda nga kjo botë.

“Në çdo moment të jetës, ai diti të ruaj standardin e vet, përmes guximit dhe dijes”.

“Në këtë përvjetor të vdekjes së tij, ndihemi sa krenarë aq edhe të pikëlluar, që ai nuk është me ne. Gjithmonë në kujtesën tonë, Arbën Xhaferi”.