Rama s’i lejon gazetarët nga Kosova t’i bëjnë pyetje Merkelit

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, nuk i ka lejuar gazetarët e Kosovës që t’i drejtojnë pyetje kancelares Angela Merkel. Kështu ka bërë të ditur gazetari i Klan Kosovës Enis Reçica. Reçica tha se në konferencë kanë qenë gazetarët e gjashtë mediave nga Kosova dhe për 40 minuta kanë kërkuar fjalën për t’i bërë pyetje kancelares … Continue reading Rama s’i lejon gazetarët nga Kosova t’i bëjnë pyetje Merkelit