Rama në darkë të gjatë me liderët kosovarë (VIDEO)

Rama në darkë të gjatë me liderët kosovarë (VIDEO)

NULL NULL
7 muaj më parë

Kryeministri shqiptar Edi Rama ka qenë sonte pjesë e një darke të shtruar nga Presidenti i vendit Hashim Thaçi bashkë me përfaqësues të tjerë të politikës kosovare.

Lideri shqiptar bashkë me ata kosovarë, darkuan në një nga restorantet në qendër të Prishtinës.

Por me të përfunduar ky takim dhe diskutim joformal i tyre, asnjë nga pjesëmarrësit nuk është deklaruar për media.

Detaje nga raportimi i gazetarit Haris Ademi.