15:46, 15 Mars 2019

Kryeministri Edi Rama i pranishëm në Berat për ciklin kombëtar “Bashkia që Duam”, tha se qeveria shqiptare nuk ka asnjë betejë me opozitën, pasi sipas tij Partia Socialiste i ka fituar gjithmonë.

Shefi i qeverisë pohoi se beteja e madhe e qeverisjes është papunësia, korrupsioni dhe problemet  në administratë.

“Ne nuk kemi betejë me ta, sepse e kemi fituar dhe e fitojmë sa herë, por betejën e vërtetë e kemi me  papunësinë, varfërinë dhe korrupsionin. E kemi me atë që vijojnë të jenë ende në zyrat e shtetit dhe nuk janë të denjë për t’u shërbyer qytetarëve. Qyteti i Beratit ka ndryshuar shumë, por ka edhe më shumë për të ndryshuar. Potenciali është për të zhvilluar jo vetëm turizmin, por edhe agroturizmin”, tha Rama./lapsi.al/.

Konkurs Pune

Lexo më shumë